Ce este tricouri.ro?


Ce ne-am propus ?

    Inca de la inceputul proiectului "tricouri.ro", acesta nu a fost gandit ca un simplu magazin online, ci ca o punte pentru formarea unei comunitati, a unui brand ce are o abordare centrara pe oameni si relatia dintre acestia, ce va avea sa lase in urma orice regula.

    Dorim formarea unei legaturi intre tinerii artisti romani si cei ce vor purta tricourile cu mesajele si sentimentele transmise prin designurile unice.

    Astfel ne-am propus sa oferim un produs ce respecta omul, mediul si nu in ultimul rand clientul. Sa producem haine autentice pe care esti mandru sa le porti.

Comunitatea tricouri.ro

    Tricouri.ro este mai presus de orice, o comunitate.

    Echipa tricouri.ro la originea comunitatii, desigur, prin artistii ce realizeaza designurile unice, pline de viata si sentimente, ce stau la baza colectiilor si a imaginii noastre.

    Furnizorii nostri, selectati cu atentie pentru calitatea muncii lor, a responsabilitatii fata de materialele folosite si pentru angajamentul acestora fata de valorile noastre.

   Clientii finali, fara de care nu ar exista designurile, sentimentele și mesajele de pe aceste tricouri si fara de care acestea nu ar fi traite si impartite cu cei din jur.

Confort, durabilitate si calitate

    Calitatea, durabilitatea și confortul fac parte din ADN-ul nostru. Fiecare tricou este ales cu cea mai mare atentie si indeplineste criterii stricte, inclusiv "moliciunea" materialului. Tricourile personalizate de catre noi sunt realizate mereu din 100% bumbac.

Despre materialul tricourilor

    Favorizam materialele organice care ingrijesc atat pielea cat si mediul. Tricourile comercializate de catre noi ce sunt 100% bumbac organic beneficiaza de cele mai stricte certificari de mediu si etichete de pe piata.

    Bumbacul organic este o fibra naturala, fara GMO, in productia caruia se foloseste mai putina apa. In plus, productia sa nu implica utilizarea substantelor chimice (fara ingrasaminte sau pesticide) si incurajeaza rotirea culturilor pentru a mentine solul mai sanatos, mai fertil si pentru a mentine umiditatea. Deseurile provenite din procesul de obtinere a bumbacului sunt, de asemenea, reciclate.