Ce este tricouri.ro?


Ce ne-am propus ?

    Încă de la începutul proiectului "tricouri.ro", acesta nu a fost gândit ca un simplu magazin online, ci ca o punte pentru formarea unei comunități, a unui brand ce are o abordare centrară pe oameni și relația dintre aceștia, ce va avea să lase în urmă orice regulă.

    Dorim formarea unei legături între tinerii artiști români și cei ce vor purta tricourile cu mesajele și sentimentele transmise prin designurile unice.

    Astfel ne-am propus să oferim un produs ce respectă omul, mediul și nu în ultimul rând clientul. Să producem haine autentice și mai responsabile, pe care ești mândru să le porți.

Comunitatea tricouri.ro

    Tricouri.ro este mai presus de orice, o comunitate.

    Echipa tricouri.ro la originea comunității, desigur, prin artiștii ce realizează designurile unice, pline de viață și sentimente, ce stau la baza colecțiilor și a imaginii noastre.

    Furnizorii noștri, selectați cu atenție pentru calitatea muncii lor, a responsabilității față de materialele folosite și pentru angajamentul acestora față de valorile noastre.

   Clienții finali, fără de care nu ar exista designurile, sentimentele și mesajele de pe aceste tricouri și fără de care acestea nu ar fi traite și împărțite cu cei din jur.

Confort, durabilitate și calitate

    Calitatea, durabilitatea și confortul fac parte din ADN-ul nostru. Fiecare tricou este ales cu cea mai mare atenție și îndeplinește criterii stricte, inclusiv "moliciunea" materialului. 100% din bumbacul folosit în tricourile personalizate de către noi este bumbac organic.

Despre materialul tricourilor

    Favorizăm materialele organice care îngrijesc atât pielea cât și mediul. Toate tricouri noastre beneficiază de cele mai stricte certificări de mediu și etichete de pe piață.

    Bumbacul organic este o fibră naturală, fără GMO, în producția căruia se folosește mai puțină apă. În plus, producția sa nu implică utilizarea substanțelor chimice (fără îngrășăminte sau pesticide) și încurajează rotirea culturilor pentru a menține solul mai sănătos, mai fertil și pentru a menține umiditatea. Deșeurile provenite din procesul de obținere a bumbacului sunt, de asemenea, reciclate.